Kia випустить потужний пікап з низькою витратою палива

Підпишись на нас:

Безіменний середньорозмірний пікап, позиціонується, як глобальний конкурент нового Ranger від Ford і Toyota Hilux, був помічений на дорогах в камуфляжі. Тепер анонімне джерело, близьке до Kia, розповіло інтригуючий секрет про те, як він виглядатиме та багато інших важливих деталей.

Зовнішній вигляд

Будучи новим гравцем на ринку пікапів, Kia використовує всі візуальні трюки, щоб ви помітили автомобіль на дорозі. Візьмемо, наприклад, сміливу передню частину – вона має масивну решітку радіатора «тигровий ніс», оточену вертикально розташованими світлодіодними фарами, щоб підкреслити ширину. Виступаючий бампер має втоплені протитуманні фари та розташований вище, ніж зазвичай, створюючи враження, що він може впоратися з будь-яких бездоріжжям.

Популярна в Україні Kia випустить потужний пікап з низькою витратою палива

Інтер’єр

На відміну від ефектного екстер’єру, інсайдер повідомив, що інтер’єр автомобіля буде дуже мінімалістичним. Коркові вставки та тривимірні декоративні елементи розташовані за подвійним панорамним вигнутим дисплеєм, що складається з 12,3-дюймової цифрової панелі приладів і 12,3-дюймового дисплея інформаційно-розважальної системи.

Популярна в Україні Kia випустить потужний пікап з низькою витратою палива

Серед переваг, ймовірно, будуть стандартні бездротові Apple CarPlay і Android Auto, бездротова зарядка телефону та монітор кругового огляду на 360 градусів. Пікап розрахований на п’ять місць, і, судячи з усього, він буде достатньо просторий всередині.

Потужність

Сайт PerformanceDrive, посилаючись на інсайдерську інформацію з Kia, повідомляє, що пікап буде мати кузов на рамі, щоб краще їздити по бездоріжжю, а максимальна тягова здатність з гальмами становитиме близько 3500 кг (моделі з бензиновим і дизельним двигуном). Його довжина буде подібна до конкурентів — 5400 мм.

Також відомо про мінімум три силові агрегати:

2,2-літровий дизельний чотирициліндровий «Smartstream» з турбонаддувом, який видає приблизно 157 кВт/210 к.с. і 420 Нм;

бензиновий 2,5-літровий чотирициліндровий двигун із турбонаддувом, який встановлений Hyundai Sonata N-Line і видає 206 кВт/276 к.с. через восьмиступінчасту коробку передач;

Найцікавішою новиною стане повністю електрифікована версія. Варіант EV матиме систему з подвійним двигуном, який розвиває значні 410 кВт/550 к.с. і 800 Нм. Електрони зберігаються в акумуляторній батареї ємністю 123 кВт/год із запасом ходу до 450 км, а її архітектура 800 В має забезпечити швидку зарядку постійним струмом до 250 кВт.

Суперники

Основними конкурентами версій з ДВС є Ford Ranger, Toyota Tacoma і Hilux, Jeep Gladiator, Nissan Frontier /Navara, а також Mazda BT-50 і Isuzu D-Max. З іншого боку, електричні варіанти можуть зіткнутися з меншою кількістю прямих конкурентів, залежно від ринку, і потенційно можуть бути унікальною пропозицією.

Новий пікап буде вироблятися на заводі Kia в Хвасон у Південній Кореї, а презентація очікується десь у 2024 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: