ТОП-5 автовиробників з ненадійними двигунами: які моделі авто в групі ризику

Редакція видання msn.com назвала п'ять автобрендів, у яких двигуни частіше виходять з ладу і потребують значних витрат на обслуговування.

Підпишись на нас:

Land Rover

Автомобілі цієї марки часто стикаються з проблемами движка на кшталт витоку мастила, перегріву, поломки ланцюга ГРМ серед інших.

Subaru

Незважаючи на загальну якість японського виробника, деякі моделі страждають від проблем з прокладкою головки блоку циліндрів і системою запалювання.

Mazda

У автомобілів цього бренду іноді виникають проблеми з турбокомпресорами і ланцюгами ГРМ, що вимагає додаткових витрат на ТО.

Volvo

Шведські авто в низці випадків стикаються з поломками електросистеми, відмовою турбокомпресора, проблемами з електронікою і раптовою втратою потужності движка.

Alfa Romeo

Авто цього виробника славляться характерним італійським стилем, проте часто мають проблеми з надійністю движка, електроніки та паливної системи. Деякі моделі було відкликано через серйозні несправності, включно з пропуском запалювання та відмовою антиблокувальної системи гальм.

Перелічені вище фактори доцільно враховувати під час вибору авто, особливо якщо довговічність і мінімізація витрат на ТО є пріоритетом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: