До дебюту готується новий бюджетний кросовер Geely, якому не потрібна АЗС: перші фото новинки розкривають зміни зовнішності

Китайські ЗМІ опублікували серію "шпигунських" фотографій нового Geely Emgrand EV 2024 року. Судячи зі знімків, дизайн екстер'єру електричної версії моделі виконано в стилістиці паливного седана. Можливо, основні новинки ховаються в інтер'єрі автомобіля, який поки що розсекречено не було. Для довідки, актуальний Emgrand EV оцінений виробником в 159 800 - 169 800 юанів або 870 000 - 916 000 грн.

Підпишись на нас:

Як уже зазначалося, зовнішній вигляд електричної версії моделі синхронізований з паливною модифікацією. Спереду встановлена решітка радіатора у вигляді щита, наповнення якої представлено вертикальними планками, що нагадує водоспад. При цьому поки що неможливо сказати чи має вона закритий тип. Трохи нижче розміщений триступеневий повітрозабірник. Головна оптика вирізняється доволі великими розмірами.

До дебюту готується інший Geely Emgrand: перші фотографії новинки розкривають зміни зовнішності

Під днищем автомобіля встановлено акумуляторний блок, відповідно, у машини немає вихлопної системи. На кормі розміщені завужені ліхтарі, об’єднані за допомогою декоративної плашки, на яку нанесено назву бренду. На кришці багажника є невеликий спойлер у вигляді “качиного хвоста”. П’ятиспицеві колісні диски зберегли свій традиційний дизайн. Як уже зазначалося, салон седана поки що не розсекречено. У паливній версії автомобіль комплектується центральним “підвісним” екраном великого розміру і віртуальним щитком приладів. А повітровипускні отвори системи кондиціонування мають наскрізне виконання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: