На фото розсекречено серійну версію Smart #5: новинка виявилася не такою «хардкорною», як концепт

У Мережі з'явилися фотографії новітнього кросовера Smart #5 2025 року. Концепт цього автомобіля був представлений на виставці в Пекіні. Незважаючи на те, що з моменту закриття останньої минуло лише кілька тижнів, виробник уже підготував серійний варіант машини. Smart #5 дещо втратив жорсткість концепту, але зберіг свої квадратні обриси.

Підпишись на нас:

Новинка буде найбільш місткою моделлю виробника на сьогоднішній день. Згідно із заявкою китайського Мінпрому, серійний автомобіль має довжину 4705 мм, ширину – 1920 мм, висоту – 1705 мм. Колісна база становить 2900 мм. У плані габаритів Smart #5 можна порівняти з Honda CR-V. Фактично новинка є прямим конкурентом BMW X3 і Mercedes GLC. При цьому у серійної версії помітно менший дорожній просвіт, а шини підвищеної прохідності замінені на традиційні покришки.

На фото розсекречено серійну версію Smart #5: новинка виявилася не такою хардкорною як концепт

Також автомобіль позбувся низки функцій, наприклад, багажника на даху. Проте, з концепту було перенесено світлодіодні передні фари і задні ліхтарі, а також врівень розташовані дверні ручки. А ось бампери трохи відрізняються. На фотографіях представлені різні версії моделі, включно зі спортивною з червоними вставками і гальмівними супортами. Знімків інтер’єру немає, але є припущення, що його виконання відповідатиме концепту. Останній отримав три екрани і безліч технологій. Ще на відміну від концепту серійна модель має 5-ти, а не 4-місне компонування. Крос запропонують із різними електричними агрегатами потужністю до 637 к.с.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: