Дилер назвав 8 опцій, які зобов’язані бути в кожному сучасному автомобілі

Підпишись на нас:

Ще недавно наявність задніх електросклопідйомників у машині вважалася розкішшю. Тепер же технології настільки пішли вперед, що навіть у базових версіях бюджетних транспортних засобів є безліч функцій для зручності власника. Директор дилерського центру розповів журналістам njcar.ru про 8 опцій, які повинні бути в кожному сучасному автомобілі.

Подробиці

Система ESP для динамічної стабілізації зараз є практично в будь-якій машині. Разом з нею, як правило, встановлюється і ABS – антиблокувальна система гальм. З огляду на збільшення кількості машин на дорогах наявність пристроїв, що допомагають припаркувати автомобіль у вузьких просторах, дає змогу заощадити час і нерви. Тому парктроніки і камери заднього виду стали необхідністю. Наявність бічних і фронтальних подушок безпеки обов’язкова практично в будь-якій машині, що випускається зараз.

В умовах українського клімату зимові опції просто необхідні. Обігрів сидінь, керма і лобового скла додають комфорту. У більшості машин встановлюються навігаційні системи, які допомагають орієнтуватися на незнайомій території і зручніші у використанні, ніж смартфони, завдяки великим екранам.

Наявність USB-порту дає змогу заряджати гаджети, без яких неможливо уявити сучасне життя. Безключовий доступ дає можливість потрапити в машину, просто торкнувшись ручки дверей. Крім того, він автоматично знімає автомобіль із сигналізації.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: