5 надійних автомобілів, які в Україні можна купити за $3000

Підпишись на нас:

Автолюбителі, які розглядають машини за ціною трохи більше $3000 знають, що знайти в цьому сегменті дійсно гарний варіант складно, але можна. Експерти представили рейтинг із п’яти надійних моделей.

Nissan Almera

Автомобілі компанії Nissan завжди славилися своєю якістю. Almera також не є винятком. Незважаючи на те, що йдеться в даному випадку про модель 2002-2006 років випуску, проблем вона не завдасть, хоча на початковому етапі деякі вкладення знадобляться. Проте надалі вони повністю себе виправдають. Автомобіль дійсно надійний, міцний та невибагливий в обслуговуванні.

Mitsubishi Carisma

Mitsubishi Carisma

Другим у списку є ще один японський автомобіль. Йдеться про Mitsubishi Carisma 1999-2004 років збирання. Варто відзначити, що навіть у такому «віці», модель має цілком цікаву зовнішність, комфортний салон і надійну механіку. Звичайно, в оснащенні немає ряду сучасних опцій, але необхідне обладнання для керування транспортним засобом є. При належному догляді автомобіль особливих проблем не доставить протягом тривалого часу.

Opel Vectra

Mitsubishi Carisma

Примітно, що в цій добірці є і європейські моделі. Так, варто звернути увагу на Opel Vectra, яка отримала комфортний салон, непоганий рівень оснащення та може похвалитися гарною керованістю. Слід зазначити, у зазначений вище ціновий діапазон входять версії 1999-2002 років випуску. Незважаючи на такий «солідний вік», автомобіль має справді живучі мотори та міцну підвіску.

Renault Megane

Renault Megane

За $3000 на «вторинці» можна придбати Renault Megane 2006+ років. Автомобіль також зарекомендував себе з найкращого боку. Зокрема, не викликає особливих нарікань технічна начинка моделі і оснащення, хоча розраховувати на присутність низки сучасних опцій не варто. Тим не менш, в салоні пропонується комфортна та затишна обстановка. При належному догляді машина не завдасть проблем ще дуже довгий час.

Chevrolet Lacetti

Chevrolet Lacetti

Також рекомендується звернути увагу на Chevrolet Lacetti 2004+ років випуску. Автомобіль досить часто фігурує в аналогічних рейтингах, оскільки має дійсно міцну конструкцію і надійну механіку. Також відзначається хороша керованість машини та непоганий рівень оснащення. Крім цього, до переваг варто віднести доступність моделі в обслуговуванні

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: