Як не потрапити на гачок: нові схеми штрафування водія за нетверезе водіння

Підпишись на нас:

За нетверезе водіння громадянам загрожує чимале покарання. Водій може позбавитись не лише водійського посвідчення на 10 років, а й отримати штраф у розмірі 51 000 гривень. На жаль, навіть тверезі водії мають бути насторожі, адже в поліцейських з’явилися нові схеми для обману правопослухняних водіїв.

Найголовніше, що потрібно пам’ятати тверезому водієві – це згода на проходження тесту на тверезість. Адже за відмову зробити аналіз можна отримати відразу штраф 17 000 гривень і позбавлення прав на рік за “п’яною” 130-ю статтею КУпАП.

Деякі водії на тлі емоційного напруження, або просто неприязні до правоохоронних органів можуть відмовитись проходити тест, адже вважають такі дії незаконними. Але поліцейські тільки й чекають, що водій збунтує. Тому радимо не відмовлятись від процедури перевірки. Довести в суді свою невинуватість потім водієві буде дуже складно.

Джерело:Твоя машина

2 КОМЕНТАРІ

  1. А хто може заставити пройти цю процедуру самого патрульного який пропонує пройти її водію .Коли у водія закрадається також підозра про тверезість самого представника поліції ??? У мене була така ситуація, і їх троє а я один!!! Я пройшов експрес аналіз і в мене показало по нулям, звісно представники поліції залишилися не задоволені , але відмовилися мене везти до поліклініки , і мене відпустили!!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: