Водіям назвали спосіб, який допоможе впоратися з гайкою, що прикипіла, швидко і без зусиль

На багатьох автомобілях, особливо вікових, часто виникає проблема з намертво прикипілою гайкою. Через це її не вдається відкрутити. Зазначимо, що це може трапитися і на нових машинах, особливо, якщо погода стоїть волога. Взимку до такої швидкої появи корозії призводить велика кількість реагентів на дорогах. Експерти розповіли, як впоратися з такою гайкою.

Підпишись на нас:

У деяких випадках проблему вдається вирішити шляхом нагріву і змащення гайки спеціальним складом. Але це в кращому випадку. У більшості ситуацій доводиться застосовувати більш кардинальні методи.

Як відомо, гайки найчастіше виготовляють зі сталі, яка не проходить процес загартування. Тому їх можна з легкістю перекусити. Китайські виробники придумали спеціальний пристрій. Він має низьку вартість, придбати його не становить труднощів. Є ймовірність, що прослужить він дуже недовго, але цей недолік окупається вартістю.

Пристрій використовувати досить просто. Необхідно просто надіти спеціальне кільце з гвинтовим зубилом на гайку і покрутити болт. Різець, розташований усередині, почне руйнувати гайку. Після того, як він дійде до різьблення, гайку буде легко зняти. Завдяки йому можна виконати ремонт, не замінюючи всього болта або шпильки, що зазвичай пов’язано з великою кількістю клопоту.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: