Nissan X-Trail 2025 у топовій комплектації незабаром з’явиться в Україні

Підпишись на нас:

Японський автогігант “Ніссан” розпочав реалізацію в ЄС оновленого кросовера свого виробництва X-Trail 2025 у топ-комплектації Tekna+. Авто позиціонується як модель 2025 р.в. Незабаром новинка зайде в Україну.

Подробиці

X-Trail – найбільший кросовер у модельній лінійці Nissan – випускається з 2001 року. З 2021 року на ринку представлено четверте покоління цієї моделі. Близько місяця тому дебютував оновлений X-Trail, який вже продається як модель 2025 року.

Nissan X-Trail 2025 у топовій комплектації незабаром з'явиться в Україні

Оновлений Nissan X-Trail отримав нову радіаторну решітку, бампери, фари, задні ліхтарі та видозмінені колісні диски. Він доступний у двох версіях – на 5 і 7 осіб. Топова комплектація Tekna+ оснащена максимально можливим стандартним обладнанням.

До комплектації Tekna+ входять кілька подушок безпеки, фари і ходові вогні світлодіодного типу, автоосвітлення і датчик дощу, рейлінги на даху, зовнішні дзеркала заднього виду з електрорегулюванням і підігрівом. Також присутня цифрова панель 12,3″, проєкційний дисплей, інформаційно-розважальна система, підтримка Android Auto/Apple CarPlay, USB і Bluetooth, цифрове радіо, преміальна аудіосистема BOSE, бездротовий зарядний пристрій для телефонів, електричні склопідйомники.

Nissan X-Trail 2025 у топовій комплектації незабаром з'явиться в Україні

Топ-комплектація доступна з трьома варіантами силової установки: 1.5T VC 163 CV MHEV, 1.5 e-Power 204 CV і 1.5 e-Power 213 CV за ціною від €51 500. В Україні поява цієї моделі очікується найближчим часом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: