У Києві виставлено на продаж рідкісний кабріолет Mercury Monterey 1969 року

Підпишись на нас:

У Києві виставлено на торги рідкісний шедевр американського автопрому – кабріолет Mercury Monterey 1969 р.в., що є уособленням класичної розкоші та комфорту на колесах.

Подробиці

Mercury Monterey свого часу був флагманською моделлю компанії “Форд”, орієнтованою на преміум-сегмент. Цей екземпляр є одним із небагатьох 6-місних кабріолетів, який зберігся та пройшов ретельну реставрацію.

Дизайн авто втілює американський стиль кінця 60-х з довгим елегантним кузовом, великою кількістю хромованих деталей і характерною радіаторною решіткою з подвійними передніми фарами.

У Києві виставлено на продаж рідкісний кабріолет Mercury Monterey 1969 року

Під капотом розташований потужний V-подібний 8-циліндровий двигун на 6,4 л. потужністю близько 320-350 “конячок” і крутильним моментом 570-600 Нм. Час розгону з місця до “сотки” – 8-9 сек.

Інтер’єр і технічні характеристики

Салон Monterey розкішний і просторий, розрахований на 6 персон. Шкіра, хром, дерево та інші високоякісні матеріали створюють атмосферу розкоші. Авто може похвалитися автоматичною трансмісією, гідропідсилювачем керма, кондиціонером і гідравлічною гальмівною системою з підсилювачем.

У Києві виставлено на продаж рідкісний кабріолет Mercury Monterey 1969 року

Особливу цінність представляє версія з кузовом типу кабріолет. Електрогідравлічний механізм дозволяє складати дах за хвилину, зберігаючи комфорт для пасажирів заднього ряду.

Короткий опис:

– тип палива: бензин;
– пробіг у кілометрах: 30 000;
– тип коробки передач: автомат;
– движок: V-подібний 8-циліндровий, на 6,4 л.

Бажана ціна – $80 000 (-20 000 доларів порівняно з початковою вартістю кабріолетів аналогічної моделі на світовому ринку).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: