John Cockerill Defense представила потужні системи для дистанційного ураження цілей і Cockerill 3105

На престижній виставці оборони та безпеки Eurosatory 2024 компанія John Cockerill Defense захопила присутніх презентацією своїх останніх досягнень у сфері військових технологій. Компанія висвітлила чотири ключові інновації: людино-машинний інтерфейс Cockerill iX, симулятори Agueris®, башту з дистанційним керуванням CPWS і Cockerill 3105.

Підпишись на нас:

Людино-машинний інтерфейс Cockerill iX являє собою значний стрибок в інтеграції вдосконалених систем керування з задіянням оператора. Цей інтерфейс гарантує, що оператори можуть керувати складними системами з більшою ефективністю та точністю, підвищуючи загальну продуктивність місії.

Симулятори Agueris® від Джона Кокерілла продемонстрували свої розширені навчальні можливості, пропонуючи реалістичні та захоплюючі тренування для військовослужбовців. Ці тренажери призначені для підвищення готовності та оперативної ефективності шляхом забезпечення безпечного та контрольованого середовища для навчання.

Башта з дистанційним керуванням CPWS (Cockerill Protected Weapon Station) продемонструвала свої вдосконалені можливості цілевказування та ураження. Ця башта дозволяє здійснювати точне та ефективне управління з віддаленого місця, значно підвищуючи безпеку та боєздатність військових дій.

Нарешті, «Cockerill 3105» стала родзинкою презентації, яка вразила потужним озброєнням і різноманітними бойовими можливостями. Ця система поєднує в собі велику вогневу міць і мобільність, що робить її вагомою перевагою в різних бойових сценаріях.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: