Фахівці розповіли, чому сучасні машини іржавіють практично після купівлі

Сучасні автомобілі страждають від появи іржі, незважаючи на те, що вони були випущені зовсім недавно. Експерти розповіли, чому з'являються вогнища корозії на автомобілях, навіть якщо вони ще зовсім нові і власники надавали їм належний догляд, намагаючись запобігти появі та поширенню іржі.

Підпишись на нас:

Річ у тім, що сучасні автомобілі мають дуже тонке лакофарбове покриття. Воно може подряпатися навіть при використанні сухої ганчірки. Полірування часто не приносить потрібного результату, більш надійний спосіб захисту кузова – використання захисної плівки.

Найчастіше проблеми виникають із днищем автомобілем. Під час обробки багато порожнин залишаються поза увагою, що призводить до появи серйозних складнощів. Насамперед іржавіють рама, пороги і лонжерони, і це відбувається навіть на оброблених від корозії автомобілях.

Якщо говорити про кросовери, вже на заводі кузови не отримують повноцінного захисту. Залишається без уваги карданний вал, а також глушник. При попаданні реагентів іржа з’являється дуже швидко. Важливо також перевіряти, щоб співробітники СТО наносили антикорозійні склади, попередньо повністю видаливши наявні іржаві плями. При нанесенні їх поверх вогнищ корозії іржа проникає вглиб дуже швидко. Власникам важливо регулярно оглядати днище автомобіля, щоб своєчасно усувати пошкодження, що з’являються.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: