Volkswagen оновив популярний седан Jetta: не став дорожчим

Компанія Volkswagen офіційно представила оновлену Jetta. Цього разу автомобіль пережив радше еволюційний розвиток, який приніс із собою безліч точкових змін. Тому новий Volkswagen Jetta 2025 року практично не подорожчав: у США за нього запросили від 21 995 доларів. Але виробник при цьому додав кілька комфортних опцій базовим версіям.

Підпишись на нас:

Німецька модель набула більш округлого кузова. Зокрема, вона отримала зменшену в розмірах радіаторну решітку, з боків якої розташовуються світлодіодні фари. У багатьох версіях передбачається світлодіодна стрічка, що простягнулася під капотом. Передній бампер тепер відрізняється більш спортивним виконанням.

Volkswagen представив оновлений седан Jetta: колишні ціни, але більше комфортних опцій

У топових версіях седана з’являються сидіння з оздобленням із перфорованої шкіри. У максимальній комплектації передбачається нове кермо з підігрівом. Стандартно Jetta оснащується адаптивним круїзом, помічником у далекій дорозі та попередженням лобового зіткнення. Також зустрічаються асистент контролю смуги, моніторинг “мертвих” зон та інші опції.

Volkswagen представив оновлений седан Jetta: колишні ціни, але більше комфортних опцій

У рух седан приводиться за рахунок 1,5-літрового турбодвигуна. Його заявлена віддача досягає 160 к.с. Разом з ним йде тільки 8-ступінчастий “автомат”, оскільки Jetta в початковому виконанні позбулася “механіки”. Опціонально з седаном пропонується 2-літровий турбомотор, що видає до 228 к.с. Крім “автомата” топовий агрегат поєднується з 6-ступінчастою “механікою”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: