ЗСУ знищили ще один «найдосконаліший» російський «Панцир-С1» в Донецькій області

Ще один російський ЗРК ближнього радіусу дії «Панцир-С1» знищено за допомогою українських ударів реактивними снарядами РСЗВ, випущеними з РСЗВ M142 HIMARS або M270 у Донецькій області.

Підпишись на нас:

«Панцир-С1» вартістю приблизно 15 мільйонів доларів США призначений для забезпечення протиповітряної оборони військових і промислових об’єктів.

З моменту вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року Росія втратила близько 21 сучасного ЗРК “Панцир-С1”. Ця дорожня мобільна система, встановлена ​​на вантажівці, оснащена керованими ракетами «земля-повітря» та двоствольними 30-мм автоматичними гарматами. Його бортові радари та інфрачервоні датчики дозволяють виявляти та відстежувати різні повітряні загрози, включаючи літаки, гелікоптери, безпілотники, крилаті ракети та артилерійські ракети.

Нещодавній удар підкреслює постійну вразливість цінних для Росії засобів протиповітряної оборони на тлі інтенсивних боїв за Україну. «Панцир-С1», незважаючи на передову технологію захисту, продовжує стикатися зі значними викликами в динамічному та ворожому середовищі на полі бою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: