Volkswagen вперше зробив дешевшим кросовер ID.5, але його характеристики також погіршилися

Як відомо, зараз у всьому світі спостерігається спад продажів електричних автомобілів. Це змушує виробників вживати відповідних заходів. Так, було анонсовано нову версію Volkswagen ID.5 2025 року. Вона стане базовою для "зеленого" крос-купе. Відповідно, автомобіль подешевшає. Але за нижчим цінником ховається погіршення характеристик.

Підпишись на нас:

Німецька марка була одним із первістків масового випуску електрокарів. І до останнього часу компанія не планувала знижувати ціни на свою продукцію. Але тепер вона прийняла протилежне рішення. Наразі ця стратегія реалізована тільки в Нідерландах, де клієнти, зацікавлені в електромобілях, можуть купити дешевшу версію кросовера ID.5.

Volkswagen вимушено знизив ціну на кросовер ID.5, але його характеристики також погіршилися

У ній автомобіль оснащується тільки одним електродвигуном, який встановлений на задній осі. Він розвиває 170 к.с. потужності. З ним у тандемі працює літій-іонний акумулятор ємністю 55 кВт/год. Ця батарея забезпечує дальність ходу в 370 км. Попри те, що автономність – це не найсильніший бік цього нового Volkswagen ID.5, потужність його бортового зарядного пристрою становить 145 кВт. Це велика різниця порівняно з 286-сильною версією моделі, яка оснащена АКБ на 77 кВт/год. Таку модифікацію можна заряджати до 135 кВт. Вартість новинки в Нідерландах становить 48 990 євро. Найімовірніше, ця варіація з’явиться і на інших ринках.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: