42 автомобілі зіткнулися на трасі в Угорщині

Підпишись на нас:

Пилова буря спричинила масову ДТП в Угорщині за участю 32 автомобілів, п’яти фургонів і п’яти вантажівок.

Подробиці

Це сталася в суботу вдень на трасі M1 і Генеральний директорат Угорщини з ліквідації наслідків стихійного лиха повідомив, що на стороні, що прямує до Дьйора, зіткнулися сорок автомобілів. Це спровокувало масову пожежу, в результаті якої «повністю згоріло» дев’ятнадцять автомобілів і кабіна однієї вантажівки. Хаос перекинувся на іншу сторону дороги, коли також зіткнулися дві автівки, які прямували в бік Будапешта.

Генеральне управління з ліквідації наслідків стихійного лиха повідомило, що 70 пожежників і чотири гелікоптери брали участь у ліквідації наслідків, але одна людина трагічно загинула. Ще сорок отримали поранення, і уряд повідомив, що двоє людей були доставлені до лікарні з травмами, що загрожують життю, а 12 отримали серйозні травми. Решта 26 учасників ДТП отримали незначні поранення.

Угорська компанія з розвитку концесійної інфраструктури натякнула, що пожежі були достатньо інтенсивними, тому виникла необхідність «негайного втручання». У зв’язку з цим бригади розпочали шліфування та видалення пошкоджених ділянок для підготовки до укладання нового асфальту. У компанії також заявили, що водіям слід очікувати обмежень швидкості, а також заторів до завершення ремонту.

Поки триває розслідування, Associated Press зазначає, що пилова буря могла спричинити погіршення видимості та спровокувати ДТП.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: