Преміальний суб-бренд Citroen випустить нового конкурента для BMW

Кілька тижнів тому стало відомо, що Citroen відмовляється від великого седана DS 9. Але виробник планує і далі випускати автомобілі, які зможуть конкурувати з преміальними німецькими моделями. Замість DS 9 компанія Citroen готує новий DS 8 2025 року, прототип якого вже вийшов на дорожні випробування. Завдяки цьому з'явилися перші деталі про технічне оснащення.

Підпишись на нас:

DS 8 виконаний у вигляді купеподібного кросовера з низькою посадкою і невеликим кліренсом. Візуально автомобіль скоріше схожий на великий ліфтбек, але він буде позиціонуватися саме як представник класу SUV. Відомо, що французька модель буде оснащуватися тільки електромоторами, характеристики яких поки що не розкриваються. Але повідомляється, що для DS 8 підготують 86-кіловатний акумулятор, який забезпечить запас ходу приблизно в 700 кілометрів.

Citroen розробляє черговий кросовер для конкуренції з BMW: розкрито перші деталі про техніку нового

За попередніми даними, французька модель вийде в одно- і двомоторному виконаннях. Автомобіль, незважаючи на великі габарити, вийде з 5-місним салоном і просторим багажником. Лінія даху, що різко опускається, не дає змоги встановити третій ряд сидінь.

Citroen розробляє черговий кросовер для конкуренції з BMW: розкрито перші деталі про техніку нового

Французька новинка стане найрозкішнішим представником сімейства DS. Однак жодних подробиць про оснащення автомобіля не розкривають. Також точно невідомі терміни дебюту кросовера. Ймовірно, у продаж він вийде не раніше 2025 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: