Офіційно представлено новий бюджетний кросовер Hyundai: проїде 355 км без АЗС

У Південній Кореї відбулася офіційна презентація нового електричного кросовера Hyundai Inster 2025 року. Ця модель вирізняється компактними розмірами. Повідомляється, що новий Inster став найдешевшим електрокаром серед тих, що зараз випускає Hyundai. При цьому корейська модель запропонує покупцям якісне оснащення, великий запас ходу і просторий салон.

Підпишись на нас:

Порівняно з Casper новий Inster виявився більшим. Його довжина становить 3825 мм, ширина – 1610 мм, висота – 1575 мм. Розмір колісної бази сягає 2580 мм. Обсяг багажника дорівнює 280 літрам. Стандартно кросовер оснащується 95-сильним електромотором, що видає до 147 Н*м. Запас ходу у цій версії перевищує 300 кілометрів. Друга версія пропонує електродвигун на 113 к.с. У цьому випадку запас ходу збільшується до 355 кілометрів.

Офіційно представлено новий бюджетний кросовер Hyundai Inster з оснащенням не гіршим, ніж у Creta

У салоні кросовера розміщуються 2 екрани діагоналлю 10,25 дюйма. На вибір із новинкою запропонують 64-кольорове підсвічування салону, електропідігрів передніх крісел, електролюк у даху та багатий набір водійських помічників і систем безпеки. Згодом компанія випустить Cross-версію, у якої, ймовірно, збільшать дорожній просвіт.

Офіційно представлено новий бюджетний кросовер Hyundai Inster з оснащенням не гіршим, ніж у Creta

Ціни на Hyundai Inster ще не оголошені. Автомобіль спочатку вийде на південнокорейський ринок. Пізніше він з’явиться в багатьох інших країнах. Hyundai ще до дебюту Inster повідомив, що кросовер буде глобальною моделлю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: