Автомобілі популярного в Україні виробника зможуть використовувати ChatGPT

Підпишись на нас:

General Motors оцінює можливість використання ChatGPT у своїх автомобілях, головним чином завдяки широкому співробітництву з Microsoft. Новий помічник зі штучним інтелектом GM може допомогти вам змінити шину або діагностувати проблему з двигуном.

Подробицы

Якщо ви слідкуєте за розвитком технологій, то знаєте, що GhatGPT — це чат-бот зі штучним інтелектом, розроблений OpenAI і запущений у листопаді 2022 року. Він швидко став розвиватись, охопивши понад 100 мільйонів користувачів лише за два місяці.

Нещодавно розмовляючи з Reuters , віце-президент GM Скотт Міллер сказав, що ChatGPT можна використовувати для пояснення водіям, як використовувати важливі функції автомобіля, які зазвичай містяться в посібнику з експлуатації. Його також можна використовувати для програмування таких функцій, як код дверей гаража, або для інтеграції розкладів із календаря. Він може працювати в автомобілях GM за допомогою хмарної служби Microsoft Azure.

«Ця зміна стосується не однієї можливості, як-от еволюція голосових команд, а означає, що клієнти можуть очікувати, що їхні майбутні транспортні засоби будуть набагато більш потужними та свіжими загалом, коли мова йде про нові технології», — додав представник GM.

Semafor повідомляє, що GM розробляє нового персонального помічника, який використовуватиме ті ж моделі штучного інтелекту, що й ChatGPT. Якщо наприклад у водія спустило колесо, він міг би запитати «в автомобіля» інструкції, як його замінити. Потім помічник може відтворити навчальне відео про те, як це зробити.

Повідомляється, що AI-помічник GM надасть різні відповіді на ChatGPT, оскільки він матиме більш специфічний для автомобіля рівень на основі мовної моделі OpenAI, яка лежить в його основі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: