Оновлений Toyota RAV4 вперше помічений без захисного камуфляжу: зміни мінімальні

Ще минулого року з'явилася інформація про те, що компанія Toyota працює над оновленням RAV4. Причому, згідно з чутками, автомобіль мав пережити масштабну модернізацію. Однак зараз стало відомо, що Toyota RAV4 2026 року оновлять незначним чином. На це вказують перші знімки, на яких японська модель зображена без захисного камуфляжу.

Підпишись на нас:

На опублікованих фотографіях видно тільки передню частину кузова. Але саме тут зазвичай виробники вносять масу змін. При цьому RAV4 зберіг загальну форму кузова, велику радіаторну решітку трапецієподібної форми і порівняно вузькі фари головного світла. Передній бампер також багато в чому скопійований з попередньої моделі. Представлені зміни показують, що Toyota начебто вирішила обмежитися незначним рестайлінгом.

Оновлений Toyota RAV4 2026 року вперше помічений без захисного камуфляжу: він уже розчаровує

Раніше повідомлялося, що японська компанія може привести майбутній RAV4 до вигляду останніх позашляховиків і пікапів на кшталт Tundra або 4Runner. Тобто кросоверу фактично мали замінити кузов. З іншого боку, на опублікованих фотографіях може бути зображений прототип оновленого Harrier, який продається в Японії та Китаї.

Оновлений Toyota RAV4 2026 року вперше помічений без захисного камуфляжу: він уже розчаровує

Компанія Toyota не розкриває жодних подробиць про майбутнє RAV4. Очікується, що кросовер збереже модифікації з ДВЗ. Але точно відомо, що автомобіль запропонують ще й з гібридною установкою, оскільки на таку версію припадає істотна частка від загального обсягу продажів RAV4.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: