Kia оновила кросовер Seltos: більше функцій і повний привід

Представлено кросовер Kia Seltos 2025 модельного року. Автомобіль коштує на 100 доларів дорожче за попередника і оснащений кількома відносно незначними оновленнями. При цьому корейська компанія змогла і здивувати. Так, у модифікації S variant модель більше не оснащується 10,25-дюймовим віртуальним щитком приладів. Його замінили на панель із 4,25-дюймовим екраном.

Підпишись на нас:

Тепер вартість паркетника стартує з позначки 24 590 доларів. Оскільки кросовер отримав рестайлінг минулого року, додані в нього зараз зміни незначні. В основному вони стосуються середньої комплектації EX. У ній автомобіль тепер оснащений інтелектуальними дверима багажника з електроприводом і допомогою при паркуванні заднім ходом у повнопривідних виконаннях. Також додано люк на даху.

Kia оновила кросовер Seltos на 2025 рік: більше функцій, повний привід, а ціна - від 24 590 доларів

Варіація S, вартістю 25 090 доларів, додатково отримала нові двокольорові 17-дюймові диски і систему автоматичного підняття і опускання вікна з боку водія. Крім цього, компанія оголосила про оновлення інтер’єру, якому дісталися поліпшені матеріали оздоблення. Під капотом автомобіля встановлено 2,0-літровий двигун потужністю 146 к.с. при 179 Н*м крутильного моменту. Він поєднується з безступінчастою трансмісією. До “сотні” кросовер розганяється за 9,3 сек. При оснащенні повним приводом ця цифра збільшується до 10,1 сек. Альтернативою цьому агрегату є 195-сильний 1,6-літровий мотор. Його крутний момент дорівнює 264 Н*м. Він працює в тандемі з 8-ступінчастою АКПП і повним приводом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: