10 нових автомобілів, які скоро з’являться в Україні

Підпишись на нас:

Минулий рік був непростим, як для всієї країни, так і для автомобільного ринку. Але 2023 обіцяє бути ще більше непередбачуваним і складним. Незважаючи на це, автовиробники і дилери обіцяють нам появу достатньої кількісті новинок на вітчизняному ринку, щоб вже найближчим часом задовільнити різні бажання покупців.

Opel Astra

Opel Astra

Представлений в Європі ще в 2021 році, але до сих недоступний у нас. Проте навіть при виправленні цієї затримки в цьому році у Opel з’явиться наступна дилема. Варіанти від 1.2-літрового PureTech і до 1.5-літрового турбованого дизеля мають потужність 130 кінських сил. Проте ціна найдешевшої версії більше 1 000 000 грн дуже впритул наближає Astra до Volkswagen Golf. Чи сподобається це покупцям…подивимось.

Peugeot 308

Peugeot 308

Побудований на платформі EMP2, єдиній з DS 4 та Opel Astra. Даний автомобіль отримав аналогічні двигуни, але при цьому сильно відрізніється в плані дизайну. Також його особливість в тому, що він буде представлений в нас в кузові універсал, а Astra поки що в ньому доступна не буде.

MG 4

MG 4

Електромобіль, який призваний стати серйозним конкурентом популярному в нас і в Європі Nissan Leaf. Адже він там на десять відсотків дешевше електричного бестселера (офіційна ціна в нас поки що не озвучена), а також на 40 відсотків доступніше за VW ID.4. Європейські варіанти цього авто мають батареї від 55 до 64 кВт годин.

DS 4

DS 4

Появу цього хетчбека нам обіцяли ще в 2021 році. Але тоді завадила появі проблема з мікропроцесорами, а на наступний рік війна. Проте зараз авто вже з’явилося на офіційному українському сайті в двох варіаціях силової установки: бензиновому півторалітровому BlueHDi і дорожчому 1.6-літровому PureTech.

Opel Grandland

Opel Grandland

Даний кросовер доступний в Європі з гібридними установками нажаль до нас потрапить в невеликих об’ємах і з стандартним 1.5-літрови турбованим дизелем. Основна його фішка полягає в наявності світлодіодної оптики матричного типу.

Nissan X-Trail

Nissan X-Trail

Нова версія добре відомого в нас позашляховика прибуде в Україну виключно з гібридними двигунами. Сама доступна версія з турбованим 1.5-літровим MHEV мотором, який доповнений стартер-генератором. Дорожчі варіанти матимуть установки, в яких бензиновий двигун використовується тільки для обертання генератора.

Toyota Corolla Cross

Toyota Corolla Cross

Золота середина між RAV 4 і C-HR повинна з’явитися у нас до березня місяця. Поки що невідомо, що за двигуни будуть доступні на українському ринку, але в Європі зараз доступні версії з гібридними 1.8 і 2.0 двигунами. Привод можна замовити тільки на передні колеса, або на всі 4-ри, з AWD і заднім електромотором

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

Одна платформа з Nissan X-Trail, але при цьому різні мотори у цих моделей дають шанс отримати прихильників і на такий варіант позашляховика. В нас може з’явитися з версія атмосферними 2.5-літровим мотором.

Mercedes-Benz EQS SUV

Mercedes-Benz EQS SUV

Це наразі всього один представник з суббренду EQ, який у нас в Україні не представлений. До нас можуть заїхати всі версії цього вседорожника з двигунами потужністю від 360 до 544 кінських сил.

Hyundai Ioniq 6

Hyundai Ioniq 6

Автомобіль, який на старті презентації прийняли за концепт. Крім ефектної зовнішності він споживає всього 14 кВт•год на 100 км шляху, а загальний запас ходу до 400 км. Є в нього також більш «заряджена» версія, яка споживає трохи більше енергії на сотню, але за рахунок батареї ємністю 77,4 кВт годин проїхати може до 650 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: