Заберуть посвідчення водія: кого чекають обмеження з 16 липня

Підпишись на нас:

Менш ніж за місяць ухилянтів будуть позбавляти водійського посвідчення. З
16 липня 2024 року громадян, що не оновили свої дані в ТЦК будуть чекати обмеження.

З 18 травня по 16 липня всі військовозобов’язані мають у ТЦК оновити свої військово-облікові дані. Це стосується чоловіків віком від 18 до 60 років. Оновити дані можна будь-яким зручним способом: у ТЦК, в Центрах надання адміністративних послуг та у додатку “Резерв+”.

У разі, якщо громадянин не з’явився на процедуру оновлення даних – йому будуть направлятись вимоги щодо оновлення військово-облікових даних. У разі ігнорування цього документа – особа буде занесена до бази, як ухилянт.

При зупиненні транспортного засобу та перевірці бази даних поліція може вилучити у водія посвідчення, якщо той помічений, як «ухилений».

Після того, як військовозобов’язаний оновить свої військово-облікові дані, він знову зможе керувати транспортними засобами.

2 КОМЕНТАРІ

  1. А герої ТЦК, президент, дупутати з міністрами не бояться, що в один прекрасний день всі ті, кого вони послали захищати ЇХ привілеї і статки об!єднаються, і зі зброєю прийдуть до них з певними питаннями? Терпіння людей не безмежне, але для того, щоб це передбачити, треба ДУМАТИ і не тільки про збільшення своїх статків!

  2. Резерв+ не можно оновити дані, СВІТЛОВОДСЬКИЙ ОБ’ЄДНАНИЙ МІСЬКВІЙСЬКОМАТ
    ЄДРПОУ 09650254, дав офіційну відповідь, що резерв+ не є прийнятним кабінетом міністрів як військово електронний обліковий кабінет. Та сказали або явитися особисто або в ЦНАП.
    Якщо керуватися цим, на сайті помилка.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: