Нещодавно оновлений Suzuki Swift став більш доступним в топовій комплектації

Нещодавно оновлений Suzuki Swift 2025 року готовий увірватися в сегмент В і перевернути його з ніг на голову. В результаті зміни поколінь автомобіль змінився зовні, зберігши при цьому фірмовий дизайн, і став більш просунутим в плані технологічного оснащення. Крім того, тепер японська модель пропонується з істотною знижкою, що становить 4642 євро.

Підпишись на нас:

Саме на таку суму подешевшала топова комплектація Swift, яка називається S3. Вона пропонує найбільш багате оснащення, що охоплює панель приладів із 4,2-дюймовим екраном, 9-дюймову мультимедіа, 16-дюймові легкосплавні диски з полірованим оздобленням, клімат-контроль, мультикермо, передні крісла з обігрівом, інтелектуальний круїз, задні паркувальні датчики та камеру, моніторинг стану водія, допомогу в утриманні смуги, контроль тиску в шинах та ін.

Нещодавно оновлений Suzuki Swift тепер можна взяти за 17 965 євро: і це буде топова комплектація

Під капотом знаходиться 1,2-літровий бензиновий мотор, доповнений 12-вольтовою технологією MHEV. Він видає 83 к.с. потужності при 112 Н*м тяги. У тандемі з двигуном працюють механічна КПП і передньопривідна система. До “сотні” автомобіль розганяється за 12,5 сек, витрачаючи на кожні 100 км шляху 4,4 літра палива. Максимальна швидкість “японця” – 165 км/год. З урахуванням згаданої вище знижки вартість моделі в топовій модифікації становить 17 965 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: