Dacia готує “секретну” версію кросовера Bigster

Про появу нового кросовера Dacia Bigster 2025 останнім часом стали частіше говорити. Причина скоріш у тому, що розробка румунської моделі практично завершено. Її офіційна презентація запланована на кінець 2024 року. При цьому про новий Bigster поки відома уривкова інформація. Але Dacia, згідно з останніми новинами, готує секретну версію кросовера.

Підпишись на нас:

Цей варіант румунської моделі не можна буде купити в Європі. Це примітно тим, що компанія Dacia у принципі орієнтована ринку ЄС. Головною особливістю нової модифікації стане те, що разом із нею запропонують турбодизельний двигун. Саме тому Bigster із таким агрегатом не з’явиться на європейському ринку. У країнах ЄС зараз висувають жорсткі вимоги до двигунів на «важкому» паливі. Dacia не може випустити двигун, що відповідає їм, тому що через подібний агрегат її машини різко подорожчають.

Dacia Bigster

Повідомляється, що під капотом нового Bigster розмістять 1,5-літровий турбодизельний двигун. Він поєднується з механічною КПП. Даний варіант румунської моделі буде орієнтований насамперед на північноафриканський ринок.

Dacia Bigster

Нагадаємо, що в Європі новий Bigster запропонують з «м’яким» гібридом, що самозаряджається. Також покупцям буде доступна модифікація з двигуном, що працює на природному газі. У комплекті з новинкою можна буде купити повний фірмовий привід.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: