Geely оновила бюджетний кросовер Zeekr X за 30 параметрами

Компанія Geely нещодавно оновила кросовер Zeekr X 2024 року. У рамках проведених заходів виробник зосередився над підвищенням ефективності цього автомобіля. Зокрема, згідно з озвученою інформацією, китайська компанія оновила відразу 30 функцій, а також додала кілька опцій, покликаних зробити кросовер комфортнішим під час руху.

Підпишись на нас:

Зазначимо, що Zeekr X нещодавно подешевшав у Китаї приблизно на 30 000 грн у перерахунку за курсом. Новинка, ймовірно, буде трохи дорожчою за свого попередника. Після проведеної модернізації кросовер оснастили складними задніми сидіннями і комфортними передніми кріслами з багатоточковим масажем і електроприводом. Ці опції стали базовими. У повнопривідній модифікації з’явилися холодильник, функція привітальних вогнів (вмикаються після відмикання замка), електропривод задніх дверцят та інше.

Geely оновила кросовер Zeekr X, що подешевшав, за 30 параметрами: названо точну дату старту продажів

Компанія Geely також оновила фірмове програмне забезпечення. При цьому поки що невідомо, що було змінено. Відсутня повна інформація і про оновлення, які торкнулися функцій безпеки.

Geely оновила кросовер Zeekr X, що подешевшав, за 30 параметрами: названо точну дату старту продажів

Нагадаємо, що довжина китайської моделі становить 4450 мм, ширина – 1836 мм, висота – 1572 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2750 мм. Запас ходу в кросовера сягає 500-560 кілометрів залежно від типу акумулятора. Оновлена модель вийде на домашній ринок першого липня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: