Тато створив копію Lamborghini для свого сина

Підпишись на нас:

Один із татусів вирішив побудувати для свого сина справжню керовану копію Lamborghini з дерева.

Подробиці

Хлопець, який стоїть за каналом Woodworking Art на YouTube, – досвідчений майстер по дереву, який може вирізати майже все, що забажає його син – нарешті показав частину своєї магічної роботи. Вперше репліка Lamborghini Vision Gran Turismo на його каналі з’явилася майже рік тому, а в новому відео ми можемо спостерігати за процесом створення масштабної моделі для управління пультом. Але майте на увазі: відео цього процесу заворожує і може легко «вбити» чверть години вашого дня. Однак це того варте.

Все починається зі зварної сталевої рами, яка використовується як базова конструкція автомобіля. Ведуча вісь з електродвигуном, колеса та гальма, а також більша частина підвіски походять із того, що, здається, є якимось набором для моделей DIY. Звичайно, шасі значно простіше порівняно зі справжнім автомобілем, але правда в тому, що цій масштабній моделі ніколи не доведеться протистояти таким потужним силам, як на справжньому Lamborghini. Крім того, ми сумніваємося, що для розрахунку товщини сталевих балок було докладено багато інженерних робіт, але це також цілком зрозуміло.

Однак це не найвражаюча частина конструкції. Приблизно через 4 хвилини досвідчений тато починає створювати та складати фактичні панелі кузова та днища. В описі відео він пояснює, що використовує лише повалені дерева для своїх проектів. Протягом наступних приблизно 10 хвилин масштабний суперкар повільно починає набувати форму, і дивовижно спостерігати, як добре майстер з дерева повторює панелі Lamborghini Vision Gran Turismo. Кінцевий результат набагато кращий, ніж будь-який плакат про суперкар, який ми мали, коли були дітьми.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: