Як виглядає КрАЗ з склопластиковою кабіною: унікальна розробка компанії

Підпишись на нас:

У 2009 році компанія ХК «АвтоКрАЗ» показала свою нову модель – КрАЗ С20.0. Техніка отримала передові на свій час характеристики та кабіну зі склопластикових панелей на сталевому каркасі. І хоча самоскид КрАЗ С20.0 презентували 15 років тому, але його актуальність не зменшується і сьогодні.

Як виглядає КрАЗ з склопластиковою кабіною: унікальна розробка компанії

Компанія планувала випускати до 1,5 тис. одиниць техніки на рік. Такі потужності були зумовлені саме особливістю кабіни. Адже традиційна технологія виготовлення кабін вимагала б від виробництва дорогих затрат.

В назві самоскиду зашифровано його особливість, де буква «С» позначала «самоскид», а цифра «20» – вантажопідйомність в тоннах.

Під капотом самоскиду знаходилась дизельна шістка ЯМЗ-Е6501 – ліцензійна копія мотора Renault DXi-11, що мала потужність 362 к. с. Техніка отримала покращені мости та підвіску, а радіус розвороту зменшився з 11-12 м до 8,5 м.

Як виглядає КрАЗ з склопластиковою кабіною: унікальна розробка компанії

На жаль, гарна ідея та перспективна техніка так і не отримала свого визнання, через світову фінансову кризу. Хоча експерти пророкували самоскиду велике майбутнє.

1 коментар

  1. Сподіваюсь що це не нове ///, треба цих “конструкторів” самих заставити проїздити в тих машинах. Пожити в них, без обігрівачів у зимку, без спалки спати. Я шокований автомобілі “сучасні”зроблені з гівна і палок, метал пласмасовий мабуть. Додуматися ставити двигуна з ямз, коробку з буцімто якогось ескаватора, хрестовини від тракторів к700, т150. Сидіння на пружині, не пневмо як у нормальному авто, просто нема слів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: