Новий купеподібний кросовер Volkswagen ID.UNYX виходить на ринок

Минуло кілька місяців з того моменту, як компанія Volkswagen розкрила новий електричний кросовер ID.UNYX. Ця модель, скопійована з Cupra Formentor, розроблялася під китайський ринок. Відносно недавно в Мережу витекли дані про оснащення нового Volkswagen ID.UNYX 2025 року. А тепер німецька компанія назвала точні терміни, коли кросовер вийде на ринок.

Підпишись на нас:

Автомобіль надійде в продаж у середині липня. Ціни на цей кросовер поки що не озвучені. Німецька новинка відрізняється великим купеподібним кузовом, який надає кросоверу спортивного вигляду. Це підкреслюють витягнуті передні фари, з’єднані між собою світлодіодною смужкою. Під ними розташовується бампер з величезним повітрозабірником. Корма доповнюється невеликим спойлером і наскрізним ліхтарем.

Новий купеподібний кросовер Volkswagen ID.UNYX виходить на ринок: названо дату старту продажів

За замовчуванням німецька новинка комплектується 231-сильним електродвигуном, який розміщується ззаду. За доплату на передній осі розміщується ще один електричний мотор, який видає додаткові 109 к.с. Автомобіль оснащується єдиним акумулятором, що забезпечує запас ходу відповідно у 621 і 565 кілометрів. Крім того, новинці підготували 21-дюймові колісні диски.

Новий купеподібний кросовер Volkswagen ID.UNYX виходить на ринок: названо дату старту продажів

Компанія Volkswagen поки що не розкрила всіх подробиць про цю модель. Зокрема, відсутня інформація про опції, яку вона отримала.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: