Kia Telluride після модернізації може перетворитися на копію Sorento

Незважаючи на широке розмаїття моделей, компанія Kia часто приводить свої автомобілі до єдиного дизайну. На їхньому тлі зараз виділяється кілька машин, включно з Telluride. Але і він скоро змінить покоління. У рамках планової модернізації компанія може переробити Kia Telluride 2025 року так, що він буде схожим на Sorento. Саме в такому вигляді автомобіль показали на нових рендерах.

Підпишись на нас:

На думку дизайнера, який створив ці зображення, у корейської моделі глибоко перероблять кузов. І це при тому, що її очікує плановий рестайлінг, а не зміна поколінь. Автомобіль стане більш правильним за формою, тоді як поточна версія Telluride відрізняється округленими деталями. Передня частина у корейської моделі абсолютно нова. Тут з’явилася велика решітка радіатора, в яку заходять тонкі світлодіодні ДХВ. Головна оптика втоплена в кузов. Вона виконана у вигляді вертикальних світлодіодних вогнів.

Kia Telluride після модернізації може перетворитися на копію Sorento: опубліковано нові зображення

Задня частина кузова зазнає менш значних змін. Але і тут дизайнер розмістив нові ліхтарі зі світлодіодними стрічками, що йдуть вниз. Крім того, автомобіль на представлених рендерах має більший вигляд, ніж його попередник.

Kia Telluride після модернізації може перетворитися на копію Sorento: опубліковано нові зображення

Про технічну частину нового Telluride поки що нічого невідомо. Ймовірно, автомобіль, який орієнтований переважно на американський ринок, вийде з бензиновими турбомоторами і гібридною установкою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: