Показано перший в історії універсал Chevrolet Corvette

Компанія Chevrolet у 2022 році виділила Corvette в окрему марку. Під цим брендом скоро вийдуть електричні 4-дверний седан і кросовер, які доповнять нинішнє 2-дверне купе. Якщо ці моделі стануть популярними, то американська компанія може розширити модельний ряд марки за рахунок більш оригінальних автомобілів. За чутками, до них, можливо, приєднається повноцінний універсал.

Підпишись на нас:

Цей автомобіль стане першим в історії подібним продуктом, випущеним Corvette. Ніколи раніше Chevrolet не виробляв спортивні універсали. Перші рендери показують, що якщо подібний Corvette справді вийде на ринок, то він буде витриманий у стилістиці інших моделей американської марки. Тобто це буде універсал з дуже низьким кліренсом.

Показано перший в історії універсал Chevrolet Corvette - спортивне сімейне авто не для наших доріг

На думку дизайнера, який розробив ці рендери, майбутня американська модель отримає передній бампер з величезними повітрозабірниками, що надають йому агресивного вигляду. Капот, як і лобове скло, розміщені під різким кутом, що позитивно позначиться на аеродинаміці автомобіля. Позаду у новинки передбачаються довгі дифузори.

Показано перший в історії універсал Chevrolet Corvette - спортивне сімейне авто не для наших доріг

Водночас компанія General Motors, згідно з інформацією, що надходить, може відмовитися від розвитку суббренду Corvette. Причина криється в тому, що зараз спостерігається помітний спад у продажах електрокарів. А цю марку, як було зазначено вище, переводять на електричні автомобілі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: