Skoda вперше розкриває новий і недорогий кросовер Elroq

Кілька тижнів тому в Мережу потрапили перші знімки з дорожніх випробувань нового кросовера Skoda Elroq 2025 року, який стане найдешевшим електрокаром чеської марки. Зараз виробник опублікував перші офіційні фотографії цієї моделі. Ймовірно, презентація новинки відбудеться найближчим часом: за чутками, у продаж вона надійде до кінця поточного року.

Підпишись на нас:

Поки що чеська новинка вкрита щільним камуфляжем. Але офіційні знімки дають змогу зрозуміти, що Elroq вийде в нестандартному для автомобілів марки виконанні. Він отримав характерний для Skoda кузов. Разом з тим, у нього буде інша передня частина кузова. Тут розміщується двоярусна головна оптика, виконана у вигляді тонких світлодіодних фар. Передній бампер відрізняється скульптурною формою.

Skoda вперше розкриває новий і недорогий кросовер Elroq незадовго до презентації

Відомо, що коефіцієнт аеродинамічного опору кузова становить 0,26, що загалом відповідає характеристикам багатьох електрокарів. Довжина чеської моделі становитиме близько 4,26 метра. У салоні кросовера розміщуються 5-дюймова цифрова панель приладів і 13-дюймовий сенсорний екран. Крім того, новинку оснастили проекційним дисплеєм з підтримкою доповненої реальності, круїзом з допомогою в русі, інтелектуальним автопарковщиком та іншими опціями.

Skoda вперше розкриває новий і недорогий кросовер Elroq незадовго до презентації

На вибір запропонують модифікації з одним і двома електромоторами. Також будуть доступні 3 різні акумулятори, тож запас ходу має перевищити 560 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: