Оновлений позашляховик Jeep Grand Cherokee вперше був помічений під час тестів

Компанія Jeep почала працювати над рестайлінгом позашляховика Grand Cherokee. Автомобіль п'ятого покоління вийшов на дорожні випробування. Судячи з фотографій, американська компанія обмежиться точковими змінами в Jeep Grand Cherokee 2025 року, які в основному торкнуться передньої частини кузова. Це, ймовірно, пов'язано з тим, що поточна версія позашляховика користується великим попитом.

Підпишись на нас:

Однак, незважаючи на сказане, передню частину кузова очікують масштабні зміни. Вона практично повністю вкрита захисною накидкою. Але, ймовірно, автомобіль збереже колишню головну оптику, хоча й не виключено, що її внутрішнє наповнення буде переглянуто. Позашляховик може отримати нову радіаторну решітку більшого розміру. Також виробник змінить конфігурацію переднього бампера.

Skoda впервые раскрывает новый и недорогой кроссовер Elroq незадолго до презентации

Останнє зумовлено змінами, які будуть внесені в список систем безпеки. Тому спереду в американської моделі з’являться нові датчики і камера. Також виробник додасть нові колісні диски. Збоку і ззаду американська модель залишилася незмінною. Про те, що станеться в салоні під час планового рестайлінгу, поки що невідомо.

Skoda впервые раскрывает новый и недорогой кроссовер Elroq незадолго до презентации

Найімовірніше, технічний Grand Cherokee залишиться колишнім. Тому стандартно він оснащуватиметься 2-літровим турбодвигуном, який видає до 268 к.с. і 400 Н*м. Він поєднується з 8-ступінчастим “автоматом” і повним приводом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: