Чому в Україні заборонять евакуацію автомобіля

Підпишись на нас:

Приємна новина чекає на не дуже законослухняних водіїв – очікується заборона на евакуацію авто через неправильне паркування. Звісно, що це рішення буде діяти до закінчення воєнного стану.

Відповідний законопроєкт № 9092 подано до Верховної Ради. Таким чином урядовці хочуть зменшити незаконне вилучення авто, що стали частішими під час війни.
Як пояснюють автори законопроєкту, під час повітряної тривоги більшість водіїв вимушені залишати свої авто в неположених місцях. А повертаючись з укриття можуть спостерігати неприємну картину, коли їх авто грузять на евакуатор.

Зрозуміло, що кожен українець має надавати пріоритет власній безпеці, ніж дотриманню правил паркування. Ще одним фактором стало те, що інспектори з паркування можуть бути потрібні в критично важливій ситуації, а вони зайняті евакуюванням авто невинного водія.

Таким чином пропонується внести зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення і внести правки стосовно заборони на затримання транспортних засобів на території, де діє воєнний стан.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: