Нові бойові машини-амфібії отримали морські піхотинці США в Японії

29 червня 2024 року морські піхотинці США висадили нові бойові машини-амфібії (ACV) у військовому порту Наха на Окінаві, Японія.

Підпишись на нас:

Це оновлення для 3-ї дивізії морської піхоти, що покращує її бойові можливості в взаємодії корабель-берег і земля. ACV призначені для підтримки десантних операцій у розподілених морських середовищах, працюючи разом із союзниками та партнерами.

Морські піхотинці 4-го полку морської піхоти 3-ї дивізії морської піхоти першими отримали ці найсучасніші машини. ACV, адаптована платформа-амфібія, була розроблена компанією BAE Systems для виконання складних завдань місії розгортання морської піхоти з корабля на берег.

BAE Systems описує ACV як «безкомпромісну платформу 8×8», яка поєднує в собі здатність амфібії у відкритому океані з наземною мобільністю, живучістю, корисним навантаженням і потенціалом зростання для задоволення мінливих оперативних потреб Корпусу морської піхоти США (USMC).

ACV є результатом співпраці між BAE Systems і Iveco Defence Vehicles, використовуючи більш ніж 75-річний досвід BAE Systems у проектуванні та створенні транспортних засобів-амфібій і Iveco у виробництві понад 30 000 багатоцільових броньованих машин.

Це розгортання є одним із ключових компонентів стратегії USMC щодо посилення своїх можливостей у Тихоокеанському регіоні, гарантуючи його готовність реагувати на нові загрози та підтримувати спільні операції з об’єднаними силами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: