Естонські військові отримають бронемашини турецького виробництва: перевірені в бойовими діями Україні

Президент Естонії Алар Каріс нещодавно відвідав компанію Nurol Makina, провідного виробника оборонної промисловості Туреччини.

Підпишись на нас:

Під час візиту Каріса супроводжувала делегація, до складу якої входили посол Естонії в Анкарі Вяйно Рейнарт і посол Туреччини в Таллінні Башак Тюркоглу. Їх прийняли віце-президент оборонної промисловості Мустафа Мурат Шекер, заступник голови Nurol Holding Огуз Чарміклі, член правління Nurol Holding Гюрол Чарміклі та генеральний директор Nurol Makina Енгін Айкол.

Каріс оглянув об’єкти та різні військові транспортні засоби, зосередивши особливу увагу на YÖRÜK 4X4 (відомий у світі як NMS 4X4), який вироблявся для Естонії. Наголошуючи на важливості швидких термінів доставки, Каріс зазначив про зростання геополітичної напруги та напруженості у сфері безпеки в їхньому регіоні.

У своїй промові Каріс сказав:

«Ми обрали Nurol Makina, щоб задовольнити потреби наших сил оборони завдяки її високоякісним продуктам, довговічності та швидким графікам доставки».

Він наголосив на важливості швидких термінів доставки, заявивши:

«Геополітична та безпекова ситуації в нашому регіоні стали більш напруженими, ніж вони були протягом десятиліть».

Говорячи про майбутні виклики безпеці, Каріс заявив:

«Ваші продукти були перевірені в бойових діях. Туреччина має великий досвід ведення сучасної війни, і це безпосередньо відображається на розвитку вашої бронетехніки та військової техніки. Війна в Україні показала необхідність збільшення потенціалу оборонної промисловості союзників, і Туреччина, безумовно, є піонером і зразком для наслідування з її інноваційною та потужною оборонною промисловістю. Крім того, ми цінуємо продукцію турецької оборонної промисловості, оскільки Туреччина є важливим союзником НАТО. І Естонія, і Туреччина знаходяться в авангарді НАТО, і ми розуміємо, що означає безпосередньо протистояти головним загрозам альянсу. Тому я впевнений, що ваші транспортні засоби добре прислужаться нашим силам оборони, захищаючи як нашу країну, так і Альянс в цілому».

Енгін Айкол висловив гордість за візит, заявивши, що Nurol Makina є одним із провідних світових виробників бронетехніки 4X4. Він підкреслив, що компанія спрямовує всі свої зусилля на вдосконалення цих автомобілів, які створені для задоволення потреб різних регіонів, зокрема країн НАТО.

Айкол зазначив, що Nurol Makina обслуговує понад 20 країн із понад 1700 автомобілями, які пропонують високу мобільність і захист, забезпечуючи чудову продуктивність і економічну ефективність.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: