MG представить оновлений бюджетний кросовер HS: опубліковано фінальні тизери новинки

На Фестивалі швидкості в Гудвуді буде представлено новий MG HS 2025 року. Бренд, що належить SAIC, опублікував відео-тизер, що демонструє чіткі лінії майбутнього кросовера. Актуальна версія моделі дебютувала ще в 2018 році, а в 2020-му вона отримала рестайлінг. Тепер же настав час для нового дизайну, щоб автомобіль міг впевнено конкурувати в сегменті C-SUV.

Підпишись на нас:

Незважаючи на те, що в тизері не розкривається дизайн екстер’єру, раніше він уже був розсекречений на патентних зображеннях. Автомобілю дісталися деякі елементи дизайну від Roewe RX5 третього покоління. Це пояснюється тим, що обидві ці марки належать SAIC. Щоб відрізнити новий MG від Roewe, виробник надав кросоверу особливого “обличчя” з іншою решіткою радіатора та більш спортивними повітрозабірниками в бампері. Агресивні фари, схоже, мають унікальну графіку.

MG представить оновлений кросовер HS вже 11 липня: опубліковано фінальні тизери новинки

А ось задня частина має ідентичний вигляд, якщо не брати до уваги більш простого спойлера та кількох деталей на дверях багажника. Очікується, що до моторної лінійки новинки увійдуть бензинова, гібридна, що під’єднується, та повністю електрична силові установки, що забезпечить їй підвищену ефективність порівняно з попередником. Крім того, автомобіль і далі пропонуватиме чудове співвідношення ціни та якості. Основними конкурентами оновленого MG HS на ринку будуть Volkswagen Tiguan, Kia Sportage, Hyundai Tucson, Ford Kuga і Peugeot 3008. Офіційно компактний крос покажуть уже 11 липня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: