Mazda 3 з витратою 5.6 літрів на 100 км стала більш доступною

На європейському ринку серйозно подешевшав хетчбек Mazda 3 2024 року. Компактний автомобіль тепер пропонується зі знижкою, що перевищує 2900 євро. Японська модель вирізняється класичним фірмовим дизайном і ефективним бензиновим двигуном із легкою гібридною технологією. А зниження вартості допоможе машині й надалі конкурувати в заповненому сегменті С.

Підпишись на нас:

У Європі “трійка” пропонується в чотирьох варіантах виконання: Prime-Line, Exclusive-Line, Homura і Nagisa. Отримати знижку можна при купівлі другої комплектації. У ній автомобіль оснащується 18-дюймовими легкосплавними дисками, LED-оптикою, бездротовою зарядкою для смартфонів, 10,25-дюймовою мультимедіа з навігацією, клімат-контролем, контролем “сліпих” зон, адаптивним круїзом, передніми і задніми паркувальними датчиками, допомогою під час старту під ухил, моніторингом стану водія та іншими опціями.

Mazda 3 подешевшала на 81 000 грн, але оснащення та економічний мотор залишилися колишніми

Хетчбек приводиться в рух за допомогою 2,0-літрового бензинового двигуна з 4-ма циліндрами. Він доповнений 22-вольтовою технологією MHEV. Мотор розвиває 150 к.с. потужності при 213 Н*м крутного моменту. У тандемі з ним працюють 6-діапазонна механічна КПП і система переднього приводу. Автомобіль розганяється до “сотні” за 9,1 секунд, витрачаючи на кожні 100 км шляху 5,6 літра палива. Купити японську модель у цій версії можна зі знижкою 2917 євро. У підсумку цінник становить 27 533 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: