Mazda випустить ювілейну версію MX-5 Miata з особливим кольором кузова

Моделі Mazda MX-5 Miata цього року виповниться 35 років. На честь цієї події японська марка планує випустити спеціальну модифікацію моделі. Це підтвердив представник компанії ще наприкінці травня. При цьому спецверсія Mazda MX-5 Miata 2025 року, на відміну від ювілейної 30-річної моделі, не буде обмежена певною кількістю екземплярів. Але поки що не зрозуміло, на яких ринках її пропонуватимуть.

Підпишись на нас:

Найімовірніше, в оснащення ювілейної версії японської моделі увійдуть крісла Recaro, перероблена підвіска, унікальні легкосплавні диски, модернізовані гальма і низка інших поліпшень. А ось під капотом може залишитися 2,0-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 181 к.с. Ще автомобіль буде пофарбований в особливий відтінок. Схоже, це буде зелений колір. Попередня ювілейна модель була помаранчевою з аналогічними акцентами в інтер’єрі.

Mazda випустить ювілейну версію MX-5 Miata з особливим кольором кузова: озвучено попередню ціну

Нагадаємо, модель 30th Anniversary Edition, яка вийшла у 2019 році, була обмежена лише 3000 екземплярами, які пропонувалися по всьому світу. Зокрема, 500 автомобілів продавалися на американському ринку. Вартість цієї модифікації починалася з позначки 34 995 доларів. Найімовірніше, новинка буде оцінена приблизно в 40 000 доларів. Продажі автомобіля мають стартувати вже цього року, але точної дати його презентації поки що офіційно не оголошено.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: