Land Rover випустив п’ять унікальних Range Rover Sport SV, натхнених космосом і небосхилом

Компанія Land Rover вирішила піти по стопах Bentley. Британський бренд використав небосхил і космос як джерело натхнення для створення спеціальної серії однієї зі своїх моделей, яка вийде обмеженим тиражем. Йдеться про Range Rover Sport SV 2025 року. Автомобіль отримає унікальне оформлення і понад 600 к.с. під капотом. Загалом випустять п'ять екземплярів позашляховика.

Підпишись на нас:

Range Rover Sport SV – це найрозкішніша та найспортивніша версія британського позашляховика. До того ж, це одна з найелегантніших моделей у лінійці бренду. А в спецверсії, яка отримала назву Celestial Collection, вона буде ще й унікальною. Під капотом автомобіля розташується 4,4-літровий бензиновий двигун V8 із подвійним турбонаддувом, який видає 635 к.с. потужності. Він поєднується з 8-ступінчастою АКПП і повним приводом. До “сотні” машина розганяється за 3,8 сек.

Land Rover випустив п'ять унікальних Range Rover Sport SV, натхнених космосом і небосхилом

Модель оснащена 23-дюймовими легкосплавними дисками, керамічними гальмами і капотом з вуглецевого волокна. Кузов однієї з машин пофарбований у жовто-зелений колір, натхненний північним сяйвом. Інтер’єр виконаний із чорної шкіри. Її розбавляє прострочка жовтого або синього відтінку. Виконання ще одного екземпляра натхненне землею і морем. Він пофарбований у матово-зелений колір, а салон – коричневий або сірий. Третій автомобіль вирізняється темно-сірим матовим покриттям, що контрастує із золотистими колесами. У його інтер’єрі поєднуються чорний і бежевий. Четверта модель – яскраво-помаранчева. Нарешті, останній екземпляр має синій колір зовні і синій або світло-бежевий всередині.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: