ЗСУ знищили унікальну російську колону біля Вугледара: 14 мотоциклів і БМП

Українські сили успішно знищили цілу колону російської техніки поблизу Вугледара, серед якої було щонайменше 14 мотоциклів.

Підпишись на нас:

Зображення, опубліковане в соц. мережі X журналістом Іллею Пономаренко, яскраво демонструє значні пошкодження російської бойової техніки поблизу Вугледара.

«Російські війська б’ються головою об стіну 72-ї механізованої української бригади більше 2 років (!!!) Знову і знову околиці цього містечка (чи того, що колись було містом) стають гігантським кладовищем російських колон. Неймовірні поля смерті ні за що», – написав Пономаренко.

Місто Вугледар стало критичною гарячою точкою в боях за Донецьку область, стратегічне місце розташування як українських, так і російських сил. Його висока місцевість пропонує тактичну перевагу, що робить його захоплення вирішальним для переривання українських ліній постачання та створення потенційного стартового майданчика для майбутніх контрнаступів.

Для Росії захоплення Вугледара було б значним кроком до досягнення її ширшої мети – контролю над Донбасом. Близькість міста до адміністративного кордону Донецької області додає символічну вагу його захопленню, узгоджуючи його з ширшою метою Росії – утвердження панування над усім регіоном.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: