Volkswagen почав продажі заміни Passat і Arteon: озвучено ціни «зарядженого» ID.7 GTX

На європейському ринку стартував продаж нового Volkswagen ID.7 GTX 2025 року. Спортивний варіант доступний як для седана, так і для сімейного універсала Tourer. Дана електрична модель є духовним наступником VW Arteon R і заміною Passat. Вона пропонує потужність 340 к.с. і запас ходу до 600 км. Зараз автомобіль доступний для бронювання, а до дилерів він має дістатися до кінця року.

Підпишись на нас:

Автомобіль “взутий” у 20-дюймові легкосплавні диски та має повністю світлодіодне освітлення з системою активного управління дальнім світлом. Двірники доповнені датчиком дощу. Усередині встановлено 2-зонний клімат-контроль, цифровий щиток приладів і мультимедіа з 15-дюймовим тачпадом. Передні крісла мають спортивний дизайн і обігрів. До списку вбудованих систем безпеки входять адаптивний круїз, контроль утримання смуги, датчики тиску в покришках та інші водійські помічники.

Volkswagen почав продажі заміни Passat і Arteon: озвучено ціни спортивного ID.7 GTX

У дорожчій версії додаються навігація, 360-градусна камера, асистент паркування тощо. “Серцем” німецької моделі є літій-іонний акумулятор ємністю 91 кВт/год. Накопичена в ньому енергія йде на живлення двох електромоторів, по одному на вісь. Таким чином, автомобіль оснащений повним приводом. Передній двигун видає 109 к.с., а задній – 286 к.с. Сумарно вони генерують 340 к.с. потужності при 560 Н*м тяги. До “сотні” модель розганяється за 5,4 секунд при максимальній швидкості 180 км/год. Вартість новинки становить 67 330 – 71 620 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: