Величезних «ніздрів» більше не буде: опубліковано фотографії нового покоління BMW X5

Як відомо, BMW готується представити цілий розсип нових моделей. Зокрема, кросовери X5 та iX5. Перший - це п'яте покоління, а другий - абсолютна новинка. Очікується, що обидва автомобілі офіційно дебютують у 2026 році. При цьому виробник уже розпочав їхнє тестування. Напередодні фотографи-"шпигуни" помітили прототипи цих машин у важкому камуфляжі.

Підпишись на нас:

Прототипи виглядають більшими, ніж BMW iX3 наступного покоління, але при цьому мають схожі стильові рішення. А в новому X5 можна побачити риси попередньої моделі. Можливо, таким чином виробник хоче зберегти спадкоємність. Незважаючи на щільний камуфляж, деякі деталі новинок уже проглядають. Так, спереду буде встановлена менша решітка радіатора і гостріші фари. Позаду є врівень розташовані дверні ручки і спойлер, як у XM.

Величезних "ніздрів" більше не буде: опубліковано "живі" фотографії нового покоління BMW X5

Майбутній X5 оснащений збільшеними гальмівними дисками і вогненно-червоними супортами, що натякає на те, що тестується продуктивний варіант. iX5 “взутий” у 22-дюймові колеса, що передбачає акцент або на розкіш, або на позашляхові здібності. Очікується, що стандартний X5 пропонуватимуть із гібридними силовими агрегатами. iX5, як уже можна зрозуміти, буде повністю електричним. Ще має дебютувати версія з водневим двигуном. Офіційно про терміни дебюту новинок поки нічого не повідомляється. Але, за чутками, їх мають представити у 2026 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: