Експерти перерахували значення на панелі приладів в авто, яким не можна довіряти

Всі автовласники орієнтуються на показання панелі приладів, щоб визначати стан всіх систем автомобіля. Однак не всі дані на ній відповідають дійсності. Експерти розповіли, яким з них не слід сліпо довіряти, а потрібно періодично перевіряти ще раз, щоб не потрапити в неприємні ситуації на дорозі.

Підпишись на нас:

Найчастіше неправильні дані вказуються при відображенні витрат палива. При цьому машин, фактична витрата яких відповідає заявленому виробником, практично немає. У більшості випадків різниця може досягати кількох літрів на кожні сто кілометрів шляху. Експерти зазначили, що практично завжди показання, які виводяться на панель приладів, сильно відрізняються від справжніх і покладатися на них не можна.

Рівень палива в баку автомобіля також часто вказується неправильно. Рекомендується постійно контролювати його, намагаючись, щоб було якомога більше палива, інакше можна просто стати на дорозі в найнесподіваніший момент.

Штатний спідометр практично всіх машинах показує завищені дані. Особливо помітити різницю водії можуть на великій швидкості. Якщо машина рухається зі швидкістю меншою за 100 кілометрів на годину, завищення показань відбувається приблизно на 5%. Якщо швидкість перевищує 130 км/год показник завищується на 7-8%. Реальну швидкість можна визначити за програмами навігації, які розраховують її в онлайн-режимі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: