Nissan випустив лімітований автомобіль: в основі авто, яке було представлено ​​55 років тому

Одним з найрозкішніших та найшанованіших спортивних автомобілів є Nissan Z 2024 року. Примітно, що ця модель не продається на європейському континенті. Однак, це не завадило японському виробнику випустити спеціальну обмежену серію машини. В її основі лежить модель Datsun 240Z покоління S30, яка була представлена ​​55 років тому 1969 року.

Підпишись на нас:

Кузов особливого Nissan Z пофарбований у металізований помаранчевий колір під назвою New Sight Orange. На додаток він прикрашений планкою із сатинованого алюмінію та чорними глянсовими акцентами. Автомобіль «взутий» у 19-дюймові легкосплавні диски, за якими ховаються червоні гальмівні супорти. Виробник також підправив радіаторні грати, які трохи більше, ніж у серійного Z. Декоративна вставка на задньому бампері виконана в чорно-глянцевому кольорі. Тут також розташовані сферичні вихлопні труби.

Nissan Z

Інтер’єр спорткара залишився незмінним. Він, як і раніше, виконаний у чорному кольорі. Немає нововведень і під капотом. Автомобіль рухається за допомогою 3,0-літрового V-подібного 6-циліндрового двигуна з двома турбінами. Він видає 400 л. потужності. Як трансмісія може бути встановлена ​​6-швидкісна «механіка» або АКПП на 9 передач. Обидві коробки поєднуються з диференціалом підвищеного тертя передачі потужності. Вартість японської моделі у спецверсії стартує з позначки 55 тисяч євро

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: