Популярний в Україні MG4 EV виявився небезпечним автомобілем, незважаючи на 5-зірковий рейтинг Euro NCAP

Одним із найпопулярніших електричних автомобілів на європейському ринку є MG4 EV 2024 року. Однак, у цієї моделі виявили серйозні проблеми з безпекою. Що цікаво, у багатьох країнах китайсько-британська «електричка» настільки затребувана, що вона поступається лише продукції американської марки Tesla.

Підпишись на нас:

Отже, електричний MG4 був випробуваний тестувальниками з Британії. Вони виявили, що у автомобіля практично не працює система, що попереджає про виїзд із займаної смуги руху. У ході одного з випробувань ця функція направила машину не в безпечний бік, а на зустрічну смугу. В результаті могла б бути спровокована ДТП. Але це не єдина помилка цієї системи. Під час руху вона також помилково вирішила, що автомобіль зійшов зі смуги та змусила його вирулити на зустрічку.

MG4 EV

Тестувальники окремо наголосили, що всі випробування проводилися на різних дорогах: відрізнялася їх ширина та розмітка. Також все проводилося в реальних умовах, а не в лабораторії, що лише доводить небезпеку «електрички». Примітно, що сама модель має 5-зірковий безпековий рейтинг за системою Euro NCAP. Ця організація проводить краш-тести всіх машин, що у продаються на європейському ринку. Тим часом у самій Британії минулого року було зареєстровано понад 21 000 екземплярів даної моделі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: