Fiat оновив свій найбюджетніший і економічний хетчбек

На початку весни відбулася офіційна презентація оновленого Fiat Pandina 2024 року. Італійська компанія вирішила зберегти компактний хетчбек на ринку, незважаючи на появу у неї більш сучасних та просторих автомобілів. Зокрема, незабаром на ринок має вийти новий Grand Panda. Але Pandina є знаковою моделлю для Fiat, яка зараз святкує 125-річний ювілей.

Підпишись на нас:

Італійську новинку випустили в одному виконанні за ціною 19 400 євро. Але разом з цим запропонували 2 опціональні пакети. Стандартно італійський хетчбек оснащується двома екранами діагоналлю 7 дюймів, кондиціонером, задніми парктрониками, функцією розпізнавання дорожніх знаків, контролем втоми водія, шістьма подушками безпеки, екстреним гальмуванням, утриманням у смузі та «розумним» круїз-контролем.

Fiat Pandina

Опціонально новинку можна доповнити двоколірним салоном, що регулюється по висоті крісел, автоматичною головною оптикою, датчиками світла та дощу, протитуманними фарами та мультимедіа з підтримкою відображення екрану смартфона. Також за доплату покупцям доступні міцніші бампери.

Fiat Pandina

Італійську модель випущено з єдиним агрегатом. Автомобіль оснащується гібридом на базі літрового безнаддувного двигуна, який видає не більше 70 л. У комплекті з ним йде лише автоматична КПП. Зазначимо, що після проведеної модернізації хетчбек втратив механіку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: