Обов’язковий техогляд легкових автомобілів: коли готуватись до змін

Підпишись на нас:

Українське законодавство не передбачає відказ від техогляду навіть попри війну. Про це наголосили на зустрічі представників Головного сервісного центру МВС України із представниками Асоціації технічної безпеки Німеччини.

Тим більше в Україні буде діяти обов’язковий технічний огляд для всіх легкових автомобілів. Таке правило з’явиться через угоду з Євросоюзом. Однак експерти наголошують, що проходити такий техогляд мають транспортні засоби, що будуть їхати до країн ЄС.

Мова про обов’язкову процедуру точиться з 2020 року, однак досьогодні нічого не вирішено. Але відмовитись від цього процесу Україна не може через інтеграцію в ЄС.

Після зустрічі української делегації з Асоціацією технічної безпеки Німеччини в Україні можуть запровадити технічний огляд автомобілів за стандартом Асоціації технічної безпеки Німеччини. Перевірка TÜV гарантує, що автомобіль безпечний для водіння та відповідає стандартам ФРН.

Джерело:Експерт

2 КОМЕНТАРІ

  1. От тут Зеленський обома руками “за” – це ж такі грошики для допущений до корита. Чи хтось свято вірить, що йому з цого нічого не перепадає? А з яких доходів за час президентсива в кілька разів збільшилися його стаки? З зарплати?

  2. Скажіть будь ласка, а коли Україна інтегруеться в ЕС в плані зар.плати? А то тарифи та ціни в нас вже Европейські, а зар плата нижче африканської. вот і цікафо ми в ЕС інтегруемось чи в Африку?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: