Український бронеавтомобіль «Новатор» отримав потужний РЕБ вітчизняного виробництва

Підпишись на нас:

Нещодавно українські захисники отримали партію новеньких бронеавтомобілів «Новатор-2». Перші машини поступили на озброєння Нацгвардії України.

Оборонна компанія Kvertus наголосила про створення комплексів радіоелектронної боротьби для бронемашин «Новатор». Компанія працює не одна, а в співпраці з компанією «Українська бронетехніка».

Український бронеавтомобіль «Новатор» отримав потужний РЕБ вітчизняного виробництва

«Завдяки цьому екіпажі бойових машин будуть краще захищеними від атак FPV-дронів, отже зможуть більш злагоджено та ефективно виконувати бойові завдання», — наголошують у Kvertus.

Компанія Kvertus давно зарекомендувала себе, як надійний постачальник та виробник техніки для Сил оборони України. Виробник пропонує широкий асортимент техніки: від антидронових рушниць і до стаціонарної системи радіоелектронної розвідки MS Azimuth, що призначена для виявлення ворожих дронів.

Бронеавтомобіль «Новатор» отримав версію системи РЕБ AD Kraken Counter FPV F3, який виробляється у двох версіях, з потужністю у 30 (М30) та 50 Вт (M50) на кожному каналі. Обладання захищає техніку від ворожих БПЛА на відстані від 150 м у версії M30 і від 200 м у версії М50.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: