ТОП-6 способів, які точно вкажуть на «вбитий» двигун, що пережив капремонт

При купівлі автомобіля з пробігом можна отримати машину з проблемами двигуна. При цьому виявити складнощі буває важко. Експерти розповіли, як зрозуміти, що двигун у машини пройшов через капітальний ремонт. Для цього є відразу шість способів. Варто зазначити, що подібне втручання не може гарантувати довгого ресурсу для транспортного засобу.

Підпишись на нас:

Ремонт мотора може бути проведений частково або повністю. У першому випадку змінюють окремі деталі, наприклад прокладку ГБЦ, сальники, вкладиші коленвала, кільця поршнів. У разі повного капремонту розточують циліндри, змінюють поршні. Таке втручання підвищує ризик появи складнощів надалі.

Насамперед покупцеві потрібно оглянути герметик у місцях з’єднання ГБЦ із блоком. На заводі його завжди наносять рівно, без напливів. Слід також оглянути болти, що фіксують ГБЦ. Якщо на них є подряпини, значить, двигун розбирали.

Можна також оглянути пробку маслозаливної горловини. Наявність білої емульсії означає, що двигун періодично перегрівали або в моторне масло потрапив антифриз. Ще однією ознакою наявності несправностей мотора є вихлоп, який має сизий, блакитний або білий колір. У цьому випадку можна припустити наявність проблем із прокладкою ГБЦ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: